Wingspan

Du liker fugler og brettspill? Dette er spillet for deg. Du liker ting som er nydelig laget og brettspill? Da er dette spillet for deg. Du liker brettspill med gode spillmekanikker og fluff? Så er dette spillet for deg.

Dette er spillet for alle

Scythe

Alle vennene dine vil spille risk. Sloss og drepe, men du vil spille catan eller Agricola? Spill Scythe. Der kan du sloss eller bygge eller samle ressurser. Et avansert spill som er veldig enkelt å spille, men vanskelig å mestre

Lost Ruins of Arnak

Dette er egentlig bare et avansert stige spill.

6 nimmt!

Når man er i Kiel så må man kjøpe et tysk spill fra 90-tallet. Det er regelen. 6 Nimmt! er et kortspill som er raskt og morsomt. Det er snart 30 år siden det kom ut, og er fortsatt populært. Det har fått en plass i veska mi, så bare spør.

A Feast for Odin

Ok. Dette er et av de tyngre spillene jeg spiller. Godt det er på BGA, men så fort jeg får folk som vil spille det så havner det i samlingen. Dette er et spill om å ha nok mat til slutten av uka. Og husk å samle skatter, våpen, mat, dyr og penger. Det er mer et puslespill en noe annet.

CATAN

Det er en klassiker som også er gøy å spille.

Terra Mystica

Dette er vanskelig, men gøy. Jeg blir nok ikke best men det er veldig gøy å spille. Grav litt, bygg noe og håp på at magien er klar. Og kom deg høyt opp på magistigen.

Tapestry

Jeg har koset meg mye med dette spillet, men kjenner at det er vanskeligere å velge. Mulig den store nyheten er over og jeg har gått videre. Vi får se i månedene som kommer. Det er bra, men ikke nok fluff. Jeg liker fluff.

Patchwork

Dette er et 2 spiller spill. Som egentlig ikke er så veldig konkurransepreget. Det er en grunn til at alle har mye pent å si om det. Men det er bedre ved bordet enn virtuelt. Det trenger 2 folk.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Februar

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *