Uken som gikk

Det ble en god uke når det kommer til spill. Kanskje ikke mest spilling, men jeg har tatt meg tiden til å logge alle spillene vi har, hva vi har spilt og hva som må kjøpes inn. Jeg holder på med en top 10 liste. Både en liste over mine favorittspill og en liste over forskjellige spill vi anbefaler for folk som vil spille mer brettspill. Både nye og rutinerte spillere. Unge og gamle.

The Hive

Jobber med Hotseat siden. Alt tar tid. Men Hivehub.no blir oppdatert hele tiden, så der er det enklest å finne ut hva som skjer. Skal lage en bedre oversikt over kommende arrangementer.

Spill

Det ble spilt Trajan denne uka. Det er høyt oppe på listen over favorittspill. Noen runder Quacks blir det bestandig. Innen dataspill så har vi i Hivehub hoppet inn i Elite Dangerous universet. Det er spennende og behagelig. Bortsett fra slåssing, da er jeg ferdig før det begynner.

Prosjekter

Da jeg gjerne vil klargjøre noen brettspill, så må jeg jo ha oversikt over biter, terninger, kart, kort og annet. Så da har jeg begynt å samle alt som kan brukes til å lage brettspill i en hylle. Dette håper jeg inspirerer meg til å jobbe videre uten å miste tempo. Vi får se, må oppdatere Hivecloud.

Jeg holder også på med et prosjekt som bygger på lister. Hvem vet hva det kan føre til.

Underholdning

Elite Dangerous er gøy. Vanskelig, men veldig gøy. Holder på med å skaffe bedre skip, og så skal jeg se litt på politikk. Se hva jeg kan gjøre som ikke kan holde på med Dog fights. Klarer så vidt å styre romskipet i rolige tider, så et ekstra skip å følge med på er ikke et fornuftig valg for meg.

Uka som kommer

Det ser ut til å bli en runde Starfinder Online. Gleder meg masse. Og så blir det helt sikkert en del spilling til helga. Mulig jeg prøver litt solospill også.

Comments to: Mandag morgen lister

Your email address will not be published. Required fields are marked *