Jepp. Det er vanskelig å fly. For en person som meg som ikke klarer bilspill eller first-person spill, så er verdensrommet helt galt. Det er ikke noe gulv eller vei under meg. Man kan ikke bare snu for romskip har ikke hjul. De funker med som skip, hehe romskip. Så fremover og pek er planen. Det tok litt tid, og en del bøter til galaxens lovholdere, men så fikk jeg litt kontroll.

Jeg er ute av startområdet, og sitter nå i et astroidebelte for å finne litt mineraler. Der NMS var å bygge baser og lage mitt område, så er Elite litt mer økonomi og politikk. Jeg føler at jeg byttet ut Catan med Galaxy Truckers. Jeg må spille en stund, før jeg bestemmer meg for hva jeg liker best, da jeg har lagt inn over 50 timer i NMS, men det virker som Elite kan bli mitt neste prosjekt.

Vil du være med? Gi meg beskjed. Jeg oppdaterer forumet og skal prøve å lage en bedre timeplan på hivehub.

Om vi sees i galaxen, så er jeg den personen som ofte sitter fast. 🙂

Comments to: Det er pokker så vanskelig å fly

Your email address will not be published. Required fields are marked *