En rar og annerledes uke. Det har blitt mye skriving på hotseat prosjektet. Da Warhammer utgikk så måtte jeg finne på andre ting. Jeg har startet på en ny verden, og leitet på nettet etter nye rollespill. Jepp, jeg kjøper masse som aldri blir spilt, men denne uken lånte jeg ut et som kanskje kan være til nytte i hvert fall.  Leitet rundt etter hjelpemiddel for spillere og spilledere, og funnet en del gøy. Må få laget en oversikt.

The Brain

Denne står fortsatt. Men jeg slutter ikke å skrive om den. hehe 

Hivehub

Hotseat er en del av Hivehub til den får egen side. Har åpnet en post i forumet for dem som lurer, og skrevet om selve hotseat prosjektet. Du kan også finne ut litt mer her:  https://homebrewery.naturalcrit.com/share/PAmxSsDL5

Hivecloud

Eventyrene sniker seg videre, kun et nytt denne uken. Som er lagt i listen. Det er et ekstra som muligens blir lagt ut snart. Ingen er ferdig, men flere jobber seg sakte fremover. 

Brettspill

Kun Pandemic og Quacks. Jeg har bestilt Jaws of the Lion, så jeg gleder meg masse. Jeg har også tittet på dexterity spill. Etter å ha spilt Fireball Island som er fantastisk, og jeg blir nok ikke ferdig med det på en stund, så har jeg leitet og lest. Så her er en liten liste over spill jeg ønsker å se på. De er mer for barn, men hvem bryr seg.

Disse fasinerte meg mest: Cube QuestRhino HeroCoconut, og Targets

Se disse også hvis du vil: Flick em upPitch Car, og Catacombs

Rollespill

Warhammer spillingen utgikk dessverre, men det åpnet for brainstorming om hva som skal skje i kampanjen. Det er greit å ha litt oversikt, og det er blitt foreslått en litt endring av tempo. Så det er tatt med i mine planer. Gleder meg til neste spilling 

Jeg har startet å skrive om Threads universet mitt. Det har fått et start-system, og litt info om karakterskjema. Jeg har også startet opp en konto på https://www.worldanvil.com/ som ser morsomt ut.

Har som sagt testet ut Homebrewery for Hotseat, men det er også en Badge bygger der http://www.naturalcrit.com/badges/

Dataspill og Datating

Intet nytt, men mulig jeg skal utvide denne posten litt. Har funnet frem Raspberrye’en og håper å fyre den opp med FreeBSD ila denne uka. Muligens sette opp services som er nyttig iht rollespill. Mest for Starfinder, men gøy med hjemmesider og tjenester folk kan logge seg på. Men den er mest for at jeg skal lære meg FreeBSD hehe.

Men jeg logger meg nok inn på minecraft serveren for å bygge dungeons denne uka.

Uka som kommer

Det blir mest sannsynlig Starfinder. Gleder meg masse, for nå begynner ting i kampanjen å eskalere. Jeg kommer også til å kalle inn til en samtale om Hotseat for de som ønsker å høre om det. Vi har nesten fått spikret en dato, spilleder og eventyrtype så det blir gøy. Det er flere som ønsker å være med, og i dag fikk jeg melding fra en kompis som har en idé til eventyr. Har snakket med andre som synes dette virker som en trygg inngang til rollespill, både for spillere og spilledere. Alt jeg vil er å gi folk et sted som er trygt og de kan ha det gøy sammen med andre. Gleder meg masse.

En liten anbefaling

Jeg har blitt anbefalt en podcast av Zeroplex. Og denne gjorde inntrykk.

Comments to: Mandag morgen venneliste

Your email address will not be published. Required fields are marked *