Lang uke, og lite spilling. Dessverre. Warhammer utgikk, men det ga meg ekstra tid til å oppdatere historien videre. Har laget et brett/rollespill. Som jeg har kalt Toc Toc Horrorshow.


The Hive

Har brukt litt tid på å lage Hiveworld siden. Lærer meg HTML, CSS og Javascript mens jeg bygger siden. Gøy. Så det ser ikke pent ut, men det funker, og peker folk i riktig retning.  De andre sidene er også på vei opp, men alt tar tid.

Spill

Vi er blitt enda en til i No Man’s Sky, og det er gøy. Vi bygger på en planet og det er plass til flere. Lego DC Super-Villains er siste innkjøp, og det er typisk lego spill. Morr, mye å gjøre og tiden flyr.

Som sagt så har jeg skrevet et raskt brett/rollespill som heter Toc Toc Horrorshow forkortet. Hele navnet er «Toc Toc: Friday the 13th on Elm street; Celebrating Halloween» Det  Altså man bruker Toc Toc Woodman og prøver å overleve enten Jason, Freddy og/eller Michael. Skal kjøre en runde på hotseat. Tror det kan bli gøy.

Prosjekter

Bortsett fra HTML prosjektet så skjedde det lite forrige uke. Bortsett fra at jeg har satt ord på en App som er under utvikling. Den blir nok i Android intill videre. En slags random inspirasjon/gjør noe App. Får se hvordan det går. Lager et eventyr, og kan du Android si ifra. Trenger all hjelp i disse travle dager.

Underholdning

Simple and Stoopid ser film, er et prosjekt som er nylig startet. Det skal utvikle seg mer og mer, men inntil videre så kan vi anbefale 2 filmer. Birds of Prey og The Old Guard. 2 voldelige, men gode filmer.

Uka som kommer

Ser ut til å bli Starfinder og Fireball Island som preger denne uka. Vet ikke om noen skal ha et hotseat, men vi får se. Kanskje ha en liten snake konkurranse på raspberry pi. Vi får se hva som skjer.

Comments to: Mandag morgen Toc Toc

Your email address will not be published. Required fields are marked *