Uken som gikk

Det ble spillt lit spill. En del runder Epic Zombies, en rask intro til Blood Bowl, vi lagde hamburgere i Friedey’s  og vi testet ut Schyte. Det virker som de yngste nå blir mer og mer interessert i de tyngre og lengre spillene. Det ble også en spennende runde Starfinder som avsluttet den nest siste delen av kampanjen. Fylleangst Records er på vei opp, og vi har skaffet nytt kamera til neste Nørdheim Online.

The Hive

Jeg har funnet frem en god del Vinyl. En ny wordpress side er satt opp, og det blir gjort klart til salg av vinylen som Fylleangst Records har liggende. Vi har det aller meste av Norsk Råkk, et fantastisk band, da Fylleangst Records var med på utgivelsen Blomster av Plastikk. Så trenger du Julegaver så si ifra, for siden er ikke oppe helt ennå, men du kan alltids bare spørre meg.

Spill

Da vi nå har klart Epic Zombies så fant jeg frem et nytt spill, med ny mekanikk, altså Lord of the Fries. Noen som ser et tema i mine spill? Hehe, zombier ruler og sparker rompe. Det tok en rask runde, så satt reglene. Det som tar tid er for de yngste å telle poeng. Men en grei måte å lære både engelsk og matte. Det ble en testrunde Schyte også, og det falt i smak hos de elste, men den yngste syns også det var gøy. Og Scyhte kan spilles med elle-melle så da var det bare å sette i gang. Skal forklare elle-melle regler for de som ønsker. Hehe. Det ble også tid til oppsett av Blood Bowl, og en runde. Håper det virket gøy, og at vi kan spille en full kamp senere.

Starfinder ble det også. Nest siste del av Dead Suns kampanjen. Så nå får vi se hvor galt det går etter vi spiller siste del av Dead Suns, og om jeg klarer å samle inn alle trådene fra 7-8 års spilling. Så kampanjen «There is no Gods» kan avsluttes på en god måte.

Prosjekter

Min bullet journal fortsetter. Det er en gøy måte å huske ting man burde gjøre. Jeg har tidligere skrevet under dette punktet om ting jeg har lyst til å gjøre, men aldri fått gjort. Så jeg prøver igjen. Skru på laserskriver, og sette opp hylle til utstyret.

Fylleangst Records er også underveis. Det er blitt en wordpress side/butikk som jeg holder på å fylle med inventar. Har bare et lite problem med url. Hehe. Det ordner seg nok

Underholdning

Lite, men noe veldig gøy skjedde. For mange år siden så sponset jeg en kickstarter kampanje. Men da den var neste ferdig så flyttet jeg og det ble problemer med adressen. Så jeg vinket forvell til sendingen. Som jeg var sikker på fløt rundt på et sted ved linje 5. Men plutselig fikk jeg en mail hvor det ble informert at en pakke var på vei. Ergo bildet av Zappa. Jeg fikk nå min Frank Zappa vinyl som er laget av rariteter de har funnet i biblioteket/kjelleren til Zappa. Og dette prosjektet an vi alle takke William “Bill” S. Preston Esq

Uka som kommer

Det blir forhåpentligvis Warhammer. Så langt ser det bra ut. Husk «What we deSERVE!» På onsdag klokka 1600 https://fb.me/e/4DcxLih1O

Og går alt etter planen så skal jeg teste Gloomhaven Jaws of the Lion på søndag. ????

Comments to: Mandag morgen Zappa

Your email address will not be published. Required fields are marked *