Er du våken? Er ikke helt sikker på det altså. Her ble forrige uke borte, og så ble denne uken startet uten at jeg kom igang. Det har vært sykling, mye sykling. Jeg har vært Oslo på kryss og tvers. Og jeg har ny telefon. Fantastisk lite i pakken.

Spill

Jeg spiller Slay the Spire. Det er så gøy at jeg kan kun spille annenhver dag, eller så blir jeg sittende der. Det er for bra. Jeg nevnte jo Hey, That’s my fish og nye house-rules. Her kommer et knippe.

De første 3 er
  • over hele brettet. Du må flytte brikken din i rett linje så langt den kan flyttes.
  • Ikke bruke samme brikke før alle andre er brukt. Vi pleier å legge ned brikken som er brukt. Men det er lurt å miste en brikke så tidlig som mulig(strategi)
  • minst 2 skritt. Brikken din må minst flytte seg 2 felt. Kan man ikke så kan man ikke

Prosjekter

Threads er nå inne i omskrivning av hoved dokumentet. Nå ser systemet ut til å fungere, og nye skjema er nesten i mål.

Underholdning

Uken som kommer

Lite planer, da det er mye å gjøre. Men det er musikkfest i Oslo til helga, og det blir gøy.

Rasfare klokka 1700 på Rock In

Comments to: Mandag morgen våken

Your email address will not be published. Required fields are marked *