Voldsturister ser ut til å være i skuddet. Hæ, det var ikke gruppen som startet det? Vel, der er vel myndighetene i Übersreik ikke helt enig. Men la oss se hvordan denne Marktstag startet.

Gruppen våknet etter en fuktig kveld i sitt nye nabolag. Det er mye ny informasjon som kommer når man hiver innpå en litt dau øl. Heldigvis blir øllen bedre jo bedre man blir kjent. Rart det der med kjentfolk øl og turist øl.

 Så de tusler fra Falk Castle og ned mot markedet. De stoppet på byens største turistpøbb, Bridge House Inn hvor gruppen kjøper øl og fantastiske kart. Kart som kun viser pøbben og brua, men flott laget.

De slentrer over brua og til markedet. Der finner de glassblåser Hetze som virker interessant. Etter noen minutter så starter et masseslagsmål på markedsplassen.

Klovner, mutanter, hobbiter med store sko, sterke damer med flyvende griser, felespillende raring, sinte vakter, og en skremmende gruppe.

Hva skal man si, gruppen drepte bare en person, selv om de er beskyld for å drepe den barnevennlige Fosten the Fiery. Hva vil barna si? Hvorfor er gruppen så ond?

Vell når alt ender så dømmes gruppen til døden, som i Übersreik betyr 3 år i tjeneste som by-vakt.

Vakt Vakt

GM’en lurer på om dette var riktig da en person jubler og flere begynner å diskutere hvordan vold skal utføres og bestikkelser skal tas imot.

Comments to: La oss være turister og slå noen?

Your email address will not be published. Required fields are marked *