Da ble det ferie, og jeg skrev ikke noe på en stund. Men jeg kommer sterkere tilbake. Det har skjedd mye i ferien, og jeg har flere nyheter. Mye tyder på utvidelser i Nørdheim og hivehub. Det er også flere ting som skjer med rollespill og brettspill. Det har blitt en del spilling i ferien, og jeg gleder meg til å legge ut topp 5 spill i Juli.

The Hive

Minecraft er oppdatert. Nå kjører serveren 1.17.1 og det er sesong 7 av MIR. Si ifra og vi åpner opp for de som vil spille.

Spill

Vi har spilt en del Sleeping Gods, men det vi har spilt mest er The Mind. The Mind er et av de merkligste spillene jeg har spilt på lenge, men det er fantastisk gøy. Andre spill er jo Skull, Dixit og Hey, that’s my fish. Men som sagt så legger jeg ut en liste så fort jeg får gjort den klar. Vi spilte også et tidsmaskinspill. Et slags exit room spill. Men det lånte jeg ut, og husker ikke hva het. ????

Og i dag kom det et nytt spill på døra. Gleder meg

Prosjekter

Har kjøpt inn lim til miniatyrer, så nå blir det vel en runde med å male og sette sammen alt jeg ikke har gjort. Aaaarg, det tar nok lang lang tid.

Underholdning

Simple and Stoopid ser på “What we do in the Shadows”, og jeg har lest ferdig The Last Day. Er også kommet til album 13 I Hellblazer serien.

Uka som kommer

Dette blir en rolig uke. Må jo slappe av etter ferien. Men i morgen blir det Warhammer igjen. Det skal bli gøy, hvis jeg bare får lest eventyret.

Comments to: Mandag morgen normalitet

Your email address will not be published. Required fields are marked *