Dette ble en uke med både brettspill, rollespill og dataspill. Hva mer kan man ønske seg? Jeg er lei av snø, men det er fortsatt bedre enn for varmt.

Spill

Vi spilte Dungeon World. Zombier, skjeletter og andre banditter. Noen runder 6 Nimmt fikk vi til. Jeg fikk også Port Royal fra en kompis som jeg gleder meg til å prøve. Men mye Fortnite. Nå begynner jeg å bli veldig flink. Vi testet ut Wynncraft, men der trenger vi nok litt hjelp. Men det ser gøy ut

Prosjekter

Denne uken starter vi opp med litt brettspill på jobb. Så det blir spennende å se om vi får rekruttert flere til den morsomme hobbyen, og kanskje til ttrpg etter hvert.

Underholdning
Uken som kommer

Det blir warhammer og brettspillaften. Håper også på en konsert men vi får se

Comments to: Mandag morgen lanparty

Your email address will not be published. Required fields are marked *