Da ble det ikke warhammer denne uken. Det skjer innimellom at noe skjer som endrer fokuset fra det viktige i livet, men slikt stopper ikke oss. Så hva kan jeg snakke om i denne posten om warhammer? Jo, jeg kan snakke litt om historien så langt. For den er nok brokete og vanskelig å følge. Og så kan jeg rante litt om hvo jeg tenker kampanjen skal gå. Hva jeg føler spillerne ønsker og hva jeg selv ønsker.

Denne kampanjen pågår i samme tidsperiode som The Enemy Within kampanjen(Den gamle versjonen). Kampanjen starter i Helmgart. Karakterene er del av en karavane som er på vei over fjellene mot Parravon i Bretonia. De 6 reisende er Itchy, Skunk head, Baldred, Konrad, Falka og Burnir. Hvem og hva de er, går jeg ikke inn på her. Mulig jeg lager en liten «dette er» en annen gang, men i denne posten prøver jeg å oppsummere kampanjen. (Det ligger noen XP i potten til de som skriver litt om seg selv og sender til meg).

Gruppen. Skulle finne Rhod Oden Dron Isenhauer som hadde stukket fra Altdorf og opp i fjellene og La Maisontaal. Gruppen havnet i problemer med Liche Master. Etter det så fikk de oppdrag av prestene i La Maisontaal å reise til Winter’s Teeth Pass for å finne ut hva som skjedde der.

Det viste seg at Orkene var tilbake for å finne de fire store krigssteinene, også kjent som Doomstones. Det var hektisk og mange grotter, chaos og galskap, men gruppen endte opp med de fire steinene. Gruppen fikk høre at Slul, Burnirs erkefiende, skulle være i nærheten av Dunkelberg i Reikland.

Gruppen kom seg til Dunkelberg. De fulgte sporene opp i Blitzfeslen Hills. Derifra gikk sporene mot Grey Mountains. De overlevde en gal gruppe Tzeentch kultister i et lite vertshus. I fjellene fant de grotten til Slul. I et gammelt Morr tempel som var overtatt av Nurgle. Gruppen rensket templet, og fant en bok som pekte mot Ubersreik.

På veien mot Ubersreik, så møtte de noen vannmølle utbyggere som skal lage arbeidsplasser i Grausee. Det er der de er nå.

Dette var et sammendrag av over 1 års spilling.

Videre vil turen gå til Ubersreik, hvor jeg har en overraskelse til gruppen. Vi vet ikke hvor lenge kampanjen kommer til å fortsette, men jeg har nok eventyr og ideer til et helt liv. Gleder meg til å se hvor dette går, og hva som skjer med doostones.

Til neste spilling. Spill mer spill.

The hobgoblin rides upon the spider

Hunting prey beneath the moon

We tried to kill it with spears and arrows

alas it will return back soon

Comments to: De utvalgte heltene

Your email address will not be published. Required fields are marked *