Gruppen har blitt visere og bedre. De har forbedret sine ferdigheter og kunster. Hehe, gruppen har blitt level 10. Enkelt og greit

I en korridor utenfor en dør sto en gruppe eventyrere og tenkte at nå smeller det. Før noen egentlig var klar sprang Demogon inn døra med høy jabba latter. Han kom til midten av rommet og vinket på skyggene som materialiserte seg der. Vorin, Karak og Sil skøt en skygge, mens Demogon knuste en annen med hammeren sin. Skyggelederen Malice prøvde å skade, skremme og fryse Demogon, men det virket litt som irritasjonen fra en  surrende flue.

Etter at alle skygger var borte, så kom Eltreth og prøvde å overtale gruppen til å gi ham mer tilgang. Han ble glatt oversett, og gruppen valgt å tro på Osteth. Det var nok riktig valg, inntil videre. Gruppen lærte mer om våpenet. Om Osteth ønske å ødelegge det. Om resten av kultistene som er på Moon 2. Og en historie om da våpenet ble brukt. Den ene gangen.

(Ingen sa de gikk inn på rommet til Eltreth. Hvis de ønsker, så kan de oppdage et hemmelig rom DC 25. Si ifra neste spilling så får du greie på hva som er der)

De fant ut at de skulle reise til Moon 2 for å stoppe kultistene. Så planer ble lagt. Vorin fikk en ny venn. En Velsasha, et pelskledd, trebent dyr på størrelse med en liten hund med et sfærisk hode på en tynn nakke.

Jungelen er stille, litt illevarslende stille. Gruppen er på vei mot romskipet, da de treffer en Atrocite, som GM i hvert fall ikke klarte å beskrive på noen som helst god måte. ???? Se bildet.

De ga hen en god runde juling, før hen forsvant. Mulig hen kommer tilbake på verst mulig tidspunkt?

Det store tunge romskipet ble ikke lettere, i det hele tatt, selv om de kastet ut liket av The Jangly Man, men jungelen fikk litt kompost.

De brukte tyngdekraften for å kjøre til Moon 2. Lande og Thats it.

Comments to: Historiens verste beskrivelse av monster. Del 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *