Det har vært noen rare uker. Vi ble hacket. Servere gikk ned. Folk fik korona, og det er snart jul. Men nå er vel ting sånn nesten på plass. Har også oversikt over spillene for de månedene som er borte. Legger ut listene så snart jeg kan.

The Hive

Vi har fått opp mange sider, og det er mange igjen. Hive og Nørdheim vokser, men det tar tid.

Spill

Vi har spilt mye, og i helga så startet vi alle opp med No Man’s Sky. Håper dette kan bli en lang kampanje. Noen runder Catan ble det også. Og jeg tapte exploding kittens

Prosjekter

Jeg må få 3D printer opp igjen. Har lovet en jobb. Og vil printe landskap

Underholdning

The Wheel of Time serien er fantastisk. Nå har jeg heldigvis en halvdel av Simple and Stoopid med meg og den personen har lest serien og kan fylle meg inn der det er hull. Så jeg ser serien med kommentarer.

Uka som kommer

Det er snart jul, så her må ting fikses. Må sjekke alle sidene og ordne fylleangstrecords. Men terrain og 3D printing hadde vært et fint mål. Det blir også warhammer, og da må kart og eventyret være klart. Det blir en fin uke.

Comments to: Mandag morgen korona

Your email address will not be published. Required fields are marked *