Etter å ha stoppet The Jangly man og ryddet ut av skipet Singularity. Og hilst på deres nye blindpassasjer, Armets. Så reiste de mot den første månen i The Twleve Gates. De oppdaget en bygning og en landingsplass, men sånt gjør ikke gruppen. De landet hardt og godt i jungelen.

Denne jungelen er full av fine planter og dyr. Og kun et fåtall av dem er ikke giftige, men gruppen håndterte dette på en ypperlig måte. Vel fremme ved bygningen, så begynte morroa. De oppdaget en androgyn person som de ikke oppsøkte. De banket opp 3 stk kultister som digger å slippe granater på gulvet.

De traff Osteth som fortalte om Desperate Hunger kultistene og om galaxe utryddnings våpenet; The  Stellar Degenerator.

Gruppen bestemte seg for å undersøke videre i bygningen, og i neste rom traff de 3 kultister og Sisyrus Coldblood. 

Kast initiativ. 🙂

Comments to: Dark side of the moon aka Welcome to the jungle

Your email address will not be published. Required fields are marked *