Det ble jo litt spilling denne uka. En morsom Starfinder runde. Som jeg forhåpentligvis har lagt ut rett før denne oppdateringen. Vi har også spilt Fireball Island med ekstra regler, slanger, vepser, tiger og en svær kampestein. For de minste har vi nå testet Epic Zombies. Det funker fantastisk. Vi har klart veldig lett, litt vanskelig, men sliter med vanskelig. Eller standard som det også heter.

The Hive

Det jobbes med HTML. Det går fremover og jeg har det gøy. En vakker dag blir det sikkert fint, og ønsker noen å hjelpe til, så si ifra.

Spill

Har nok ikke snakket om Epic Zombies. Det er et Coop zombiespill som er kjempegøy. Det er i serien til Epic Games som kommer i små, enkle å bære, bokser. Vi spilte Fireball Island. Og ikke bare grunnspillet. Vi la til Crouching Tiger, Hidden Bees! og The Last Adventurer. DET ER GØY. Skal skaffe de siste oppgraderingene også. Gleder meg masse.

Prosjekter

Lite tekniske prosjekter denne uken, men har jobbet mye med Warhammer kampanjen, og min lille tvist. Gleder meg til å se hvordan dette går. Har funnet frem laserkutter og flyttet den ut av hiet sitt. Så jeg håper å kjøre en laser-test ila denne uken.

Underholdning

Ingen filmer, ingen NMS og ingen Hearthstone. Har vi faktisk gjort noe? Jepp. Simple and Stoopid har startet å sjekke lister over klassiske filmer som vi kanskje burde se. Og har funnet frem gamle DVD’er og VHS’er(hehe). Da vi ikke har en VHS spiller i nærheten, så har vi en DVD spiller. Vi skal se gamle gode klassikere og muligens skrive eller noe om dem. Gleder meg til mye rart fra 40, 50 og 60-tallet.

Uka som kommer

Jeg ser frem til denne uken. Jeg har startet på å pakke frem gamle spill, dvd’er og prosjekter. Jeg har også en tvist i warhammer kampanjen, og spilling på tirsdag. Jeg fant også en stor boks med Blood Bowl, så mulig vi skal spille det. ???? Håper det flyttes litt på hivecloud denne uken også. Det er i hvert fall 2 ting som er på vei inn, mulig at ting må bli ferdig også. Men det er så gøy å teste, bygge og lage ting.

Vi har også tenkt på ny Nørdheim. Så det skjer, om ikke lenge.

Comments to: Mandag morgen fireball

Your email address will not be published. Required fields are marked *