Høstferie er gøy. Det er minecraft og hytte og brettspill. Høstferie er over og nå er det hardcore rollespill igjen.

Spill

Vi har kjøpt Robin Hood og spilt noen runder. Det er gøy, morsomt skrevet og spillmekanikken er spennende. Vi er 4 stk, og det passer godt for barn. Men når det er sagt, mesteparten av høstferien ble minecraft. Nå er det stort og mye der. Så spiller du og vil henge i en morsom verden. Si ifra og kom innom

Prosjekter

Foundry er oppe igjen. Det ser ut til at et spill er på vei for de som har lyst. Sjekk ut Hotseat for mer informasjon. Vi håper også å utvide hotseat til mobil etter hvert, men dette tar tid. La oss håpe at noe er skjedd før 2023. 🙂

Underholdning

Sessong 3 av Derry Girls. That’s it. Simple and Stoopid er glade

Uka som kommer

Warhammer. Og så er skal vi på fest. Verden har startet å åpne opp for oss. Det blir sikkert mye morsomt nå som det blir kaldt og vi må være inne. Det blir muligens noen møter om Foundry og App også. Spennende uke

Comments to: Mandag morgen Høstferie

Your email address will not be published. Required fields are marked *