Det ble en uke med mye usikkerhet. Det er krig, og vi vet ikke hva som skjer. Men noe brettspill fikk vi til. Og litt rollespill rakk vi også.

Spill

Vi har spilt Exploding Kittens som vi alltid gjør. Men jeg måtte jo kjøpe inn et nytt spill, og denne gangen ble det King of Tokyo. Det er morsomt, raskt og enkelt å lære. Vi fikk også en runde Symbaroum og jeg gleder meg til fortsettelsen. Så langt jeg vet så blir det Dungeon World de neste to hotseat.

Prosjekter

Prosjekter eller oppgaver. Det blir mye demonstrasjoner, og oppgaver i disse dager.

Underholdning

Har startet på Dead spot og Scarlett Bernard extra serien. Det er også ny sesong med The Great British Bakeoff

Uka som kommer

Warhammer og demonstrasjoner. Så terninger, buttons og plakater er planen.

Jeg støtter Ukraina

Comments to: Mandag morgen solidaritet

Your email address will not be published. Required fields are marked *