Jeg har vandret til et nytt Inn på min reise i ttrpg’et kalt livet. Jeg har vinket forvell for nå til gamle eventyrere og lagt ut på leiting etter nye. Og det kan virke som jeg har funnet noen.

Spill

Det ble en fantastisk runde Warhammer. Og for at jeg skal huske det; Ikke kall den onde personen for Adolf. Det virker som spillere bare antok at det var skurken. Så det er jo greit å vite. Men i en kjeller er det nå noen okkultister og en chaos kriger, dette kan bli spennende.

Prosjekter

Jeg har funnet ut at jeg må omorganisere arbeidsrommet mitt igjen. Så kanskje jeg får opp gamle prosjekter. Jeg har også startet å lage warhammer GM screen i obsidian som fungerte ganske bra. Jeg skal integrere den med battleboard prosjektet mitt. Og når det fungerte så bra, så startet jeg på et for Threads også. Skal legge ut noen bilder på Hotseat etterhvert. Og kanskje litt forklaring på hvordan andre kan gjøre det og hvor jeg fant hjelp.

Og jeg har baket en kake.

Underholdning

Denne uken har jeg ikke sett på noe. Jeg gleder meg til Barbie filmen.

Uka som kommer

Det er sommerferie så det er usikkert om det blir noen spilling, men skal prøve å få spilt litt brettspill i hvert fall. Ha en fantastisk uke

Comments to: Mandag morgen bakeoff

Your email address will not be published. Required fields are marked *