Så var det et nytt år og vi fortsetter som før. Håper dette året blir bedre enn i fjor. Litt mye dritt der ute. #IStandWithUkraine #FreePalestine

Så hva ønsker man seg ikke i dette året? Det ble jo en del nye spill i fjor, men det stopper jo ikke at det kommer nye spill. Jeg har noen på listen som jeg ønsker meg, men hvis jeg venter lenge nok så får jeg nok tak i dem tilslutt.

Spill

Jeg fikk testet Stardew Valley brettspillet og det var gøy. Vi var to stk og klarte det på siste runde. Det var både spennende og utfordrende. Gleder meg til flere runder

Prosjekter

Jeg brukte siste delen av 2023 for å rydde opp i alle prosjektene og planene mine. Det kan bli for mye og greit å sette opp dem jeg tror jeg kan få til. Og så la alle andre ideer bli liggende litt til. Threads er så klart på listen. Det er også mer rollespill som feks Warhammer på Foundry serveren. Jeg tenker også bli ferdig med en App som har ligget litt lenge. Så det får holde for nå.

Underholdning

Jeg har satt opp Plex på hjemmenettverket for å se en del gammelt jeg ikke får tak i. Så da er jo våren klar. Ser det kommer noen konserter også, så jeg håper det blir en del i år.

Uken som kommer

Tilbake på jobb. Tror det får holde. Vet ikke om det blir spilling denne uken.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen 2024

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *