Ark Nova

Jeg digger Ark Nova. Det er et spill som jeg spiller alene, men også med andre. Og de aller fleste ser ut til å like å bygge dyrehager. Det tar litt tid å spille, så det er ikke for alle, men alle burde prøve det

Cascadia

Dette var et av spillene vi spilte på Arcon i fjor som minste kidden syns var helt fantastisk. Så dette spiller vi så ofte vi kan. Det er enkle regler å sette seg inn i. Og hvordan man oppnår poeng og vinner kan gjøres veldig enkelt de første rundene. Så blir det hardcore.

Love Letter

Dette ligger an til å bli et av mine favoritt små spill. Det tar ikke mange minutter å spille. Det har enkle regler, men som i mitt tilfelle var litt vanskelig å forstå. Når man har spilt det så skal jeg fortelle hvordan jeg surrer det til. Det har med at jeg ikke husker noen kort i det hele tatt.

Machi Koro

Dette er et snodig spill. Om å kjøpe bygninger. Eller å spille kort. Vel, jeg tror jeg trenger noen runder til med spillet før jeg er helt sikker på hva jeg syns. Men det var gøy å prøve. Kan bli en favoritt hvis jeg får testet det mer

Eminent Domain

Utforske planeter. Bosette deg på planeter. Krig, hvis du vil. Utvikle teknologi. Jeg har spilt det en gang, og jeg vil spille det igjen. Det er Deck building som ofte er gøy, og det har mekanikken der alle kan gjøre noe hver runde. Så det er lite nede tid.

Hero Realms

Dette har jeg spilt noen ganger. Det er også et deck building, som det kan virke er noe jeg liker. Du bygger din lille hær og angriper de andre rundt bordet. Et raskt og enkelt spill, som fint kan hentes frem og få til noen runder.

Wingspan

Det er fugler og egg. Det er terninger. Det er gøy og det er pent. Spill det, og si ifra til meg så er jeg med.

The Crew: The Quest for Planet Nine

Jeg har kun spilt det en gang. Det er som The Mind møter kortspillet amerikaner. Ta stikk, for å få raketten ut i verdensrommet. Men det er ikke lov å prate.

Kluster

Magneter er gøy, sånn er det bare. Vil du ha et spill som alle helt sikkert kommer til å like. Skaff deg kluster.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 November

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *