Da var vi kommet til oktober. Det ble noen spill jeg ikke hadde sett før. Det er gøy at noen kommer med spill som ikke har vært på radaren min. Kom gjerne med forslag. Og hvis du vil, spill dem gjerne med meg på BGA. Men her er listen

Ark Nova

Dette har flyttet inn i spillhylla eller rettere sagt: Ligger klar ved bordet hele tiden. Det er veldig gøy med flere spillere, men det er usedvanlig gøy som solospill. Sist spilling så klarte jeg å få pluss 10 poeng. Det er stort. Så nå skal jeg prøve vanskeligere nivåer.

Kluster

Alle liker å leke med magneter. Dette er kanskje det enkleste spille å lære bort, og det er gøy. Det har tilogmed flere vanskelighetsgrader. Bare ikke ha det i lomme med mobil, eller i sekken med en pc. Magneter kan være litt kjipe.

Earth

Gro sopp og planter. Lag et miljø der dyr kan trives. Det har en veldig god factory mekanikk. Og jeg spiller det med glede hvis noen nominerer det.

Heat: Pedal to the Metal

Jeg liker ikke biler. Jeg er ikke så fan av reserspill. Så hvorfor liker jeg dette så mye? Det har en mekanikk jeg digger; push your luck. Så den lar meg gjøre som jeg vil og jeg må ta ansvar når ting går ut vinduet i flammer. Det er frustrerende når det feiler, men det er så fantastisk når man strekker lykken og det fungerer. Oh, for et fantastisk spill

Wingspan

Har spilt det litt mindre de siste månedene, men det blir alltid godt mottatt. Det er så bra. Mulig at det er på tide å spille med oppgraderinger. Men spør du om å spille det så sier jeg alltid ja

Take 5 eller 6 Nimmt

Et raskt og enkelt kortspill. Og hvis jeg har dårlig tid å må dra med meg noen spill raskt, så er dette alltid et av de. Liker det veldig godt, men det har kanskje fått seg en utfordrer i November. Gleder meg til å fortelle om det

Tinderblox

Jeg trodde aldri jeg skulle finne et spill til en person. Denne personen spiller jo, men det er nok ikke det personen har mest lyst til. Så jeg ble overasket når jeg fikk beskjeden om at jeg måtte ta med Tinderblox og Kluster. Personen liker dexterity games. Nå har jeg deg. mwahahahahahaha

HINT

Dette familiespillet var jeg ikke klar over. Hadde sett det i butikkene, men ikke prøvd. Det at det er et slags kunnskaps spill, men du kan velge hvordan du vil gi hint. Feks nynne eller tegne. Dette er et litt mer avansert form av ryktet går. Det var veldig gøy

Wavelength

Hva skal jeg si som ikke er sagt før? Det er alltid morsomt når det hentes frem. Det er et godt spill når man er mange. Det går ganske raskt og det er lite stille-tid. Kun når personen som må komme opp med et hint står der og grubler. 🙂

5 Second Rule

Dette er enkelt. Nevn 3 brettspill, men du har bare 5 sekunder. Start

Aaaaarg. Ludo, yazti monopol. Men hvorfor ropte jeg ingen på denne listen? Brainfreeze. 5 sekunder er kort tid og hjernen er ikke med. hehe. Gøyalt konsept, og morsomt som et pause/vente spill. (Dette var en konstruert situasjon. Hadde det vært ekte så hadde jeg ropt: Risk, yatzi ludo. hehe)

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Oktober

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *