_Uken som gikk ble brukt til mye solospill. Jeg spiller Ark Nova og har nå kommet frem til at jeg skal spille alle 10 nivåene. Først på enkel, så middels og så vanskelig. Og jeg må klare hvert nivå før jeg går videre. Jeg har kommet til Brett 1 som er 3dje brett. Der fikk jeg -16 poeng og målet er minst 0 poeng. Det kan bli vanskelig.

Spill

Som nevnt så går det mye i Ark Nova. Jeg fikk også prøvd Eminent Domain og Hero Realms forrige uke. To gode spill, men jeg vil anbefale Eminent Domain hvis jeg skal velge et jeg likte best. Jeg virkelig digger mekanikken spiller 1 velger en handling og alle andre rundt bordet gjør en litt forenklet versjon av den handlingen. Det er det jeg også liker best med Earth.

Underholdning

Jeg har funnet ut at jeg liker brettspill, og en merkelig combo jeg ikke ante jeg ville like er Wrestler folk som spiller brettspill.

Prosjekter

Jeg jobber med Threads App og Database. Jeg kan nå lage en karakter med de nye reglene. Og så skal alt lagres.

Uken som kommer

Det er faktisk ikke planlagt noe denne uken. Jeg regner med at det blir noen runder Ark Nova. Både solo og med flere. Tipper det kan bli et par andre brettspill også, men usikker. Og så tenkte jeg kanskje å teste ut House of Nerds en gang til. Var der en tur forrige uke og det var genialt

Comments to: Mandag morgen solospill

Your email address will not be published. Required fields are marked *