Det ver en morsom uke. Det ble brettspill, rollespill, dataspill og musikkspill. Vi skulle sykle men det regnet så mye så vi får vente. Men det ble nok som skjedde

Spill

Vi spilte som sagt ganske mye. Det ble også laget en topp 40 liste av brettspill. Den kommer ut etter hvert. Vi spilte Honey Heist. Et spill om å rane en honning kongress, men du er en bjørn. Det er gøy. Vi prøvde også Action Castle som fikk blandede meninger. Vi får prøve en gang til senere. Jeg har blitt med i en Fortnite Crew. Jeg er ikke særlig god, men det er de andre. Det ble også en tur i et platestudio, så kanskje det skjer noe i fremtiden. Men det er for mye å gjøre

Prosjekter

Alt ligger å hoper opp. Det siste er et musikkbrett som skal bygges og et som trenger drivere. Så mye musikkgreier, og da har jeg så klart startet på å telle vinyl istedenfor. Aaarg. RPG APP er også kommet et lite stykke videre. Nå hos design. Cool

Underholdning

Ok, har du ikke startet på The Old Gods of Appalachia? Hvorfor ikke?

Uka som kommer

Warhammer, App utvikling, konsert? og sove. Jupp, det er planen for uka. 🙂

Comments to: Mandag morgen slange

Your email address will not be published. Required fields are marked *