Uken som gikk

Da det ble tydlig at det ikke ble Starfinder så inviterte jeg folk til et møte om Hotseat. Så nå er vi i gang. 4 stykker har sagt at de har lyst til å skrive og ordne litt, så da er jeg ikke alene. Derfor kan dette faktisk fungere. Har også blitt med i programutvalget til Arcon, skal jobbe med å sette opp program for barn og ungdom. Tenkte å teste Hotseat der også. Har også byttet kladdebok, gøy å skrive igjen. Håper det fører til noe.

The Hive

Hotseat har startet å ta form. Det er planlagt første spilling denne uken. Vi hadde et lite møte om hva vi ønsket med dette og hvordan vi skulle gå frem. Håper det blir en løsning for mange som vil prøve rollespill i fremtiden. Det er satt opp en tråd i forumet og jeg prøver å skrive så ofte jeg kan. Vi skal flytte hotseat til egen hjemmeside når vi får tid. Alle er velkomne til å være med.

Brettspill

Da fikk vi testet Galaxy Trucker med kids, og det funker. De hylte, arget seg og lo. Dette fungerer hvis man har kids som har spilt litt før. Det står 10 år på boksen, men jeg spiller med en 8-åring. Alt går hvis man følger dem opp. Og det er gøy å høre på dem huffe og puffe.

Gloomhaven: Jaws of the Lion er også kjøpt inn. Det ligger dessverre i en annen by, men pytt sann. Skal nok få ordnet det.

Rollespill

Ingen Starfinder i uken som gikk, og ingen Warhammer uken før det. AAAAAArg, la oss håpe det blir Warhammer i morgen. Jeg har klart eventyret langt fremover, men det er nok kun første punkt de rekker. Første punkt sier: De skal grave ved de sorte steinene. Neste punkt er reisen til Übersreik 

Dataspill

På Raspberry’en fant vi Minecraft v.0.1.1. Det var en opplevelse som frister med gjentakelse. Så her sitter jeg da, men en liten skjerm og nesten ingen muligheter, men minecraft er det.

Startet også opp Elite Dangerous, og kan konkludere med at jeg ikke klarer å kjøre romskip. Jeg kom ikke ut av hangaren, så jeg måtte ta training-mission på nytt, og der kommer jeg ikke forbi å skyte en dings. Så nå svever jeg uten ammo i verdensrommet og ingen hører meg.

Ground Control to Major Tom
Your circuit’s dead, there’s something wrong
Can you hear me, Major Tom? 

Uka som kommer

Hvis alt går etter planen blir det to runder med rollespill og kanskje noe brettspill til helga. En runde Gloomhaven hadde vært gøy. Kaller alle kaniner, skal vi spille Gloomhaven?

Så for å avslutte. Alle burde lese denne boka: Why I’m no longer talking to white people about race

Comments to: Mandag morgen skrivesperre

Your email address will not be published. Required fields are marked *