Det ble jo spilt litt, selv om det ikke er åpne dører. Denne listen er vel et bevis på at det var mest Kidsa jeg spilte med. Men det noen voksne kom innom, så dette er lista.

Hey, Thats my fish!

Et morsomt spill om å være pengvin som må smale fisk. Mekanismen er enkel: Flytt pengvin, ta brikke pengvin sto på. Morsom for både unge og gamle.

BGG: Hey, That’s my fish!

Skull(Hodeskalle, Mincraftjord og Ninja)

Vi har snakket om dette før, og det er fortsatt gøy. Dette er spillet jeg skal introdusere for folk på pøbb, når de åpner, ved bruk av ølbrkker.

BGG: Skull, Nørdheim: Hodeskalle, Minecraftjord, Ninja

Cartographers

Dette forsvinner nok ikke fra listen med det første. Det er kjempelett å sette opp, og spille et par runder. Jeg har skrevet om Cartographers tidligere, se link under.

BGG: Cartographers, Tales from the Hive: Topp 5 spilte brettspill så langt i 2021

Under the Falling skies

Dette er et DIY prosjekt. Det er et 1-spiller spill. Enkelt forklart så skal man forsvare en planet fra et angrep. Det er enkelt å sette opp, men det er vanskelig å mestre. Jeg har ikke vunnet ennå. Men gir ikke opp. Legger snart, håper jeg, ut hvordan finne spillet og hvordan lage det selv.

BGG: Under Falling Skies

Roll for it

Dette kom så høyt opp, pga det tar veldig kort tid å spille. Kanskje ikke det beste spillet som fins der ute, av typen Roll and put?. Men trenger man noe å gjøre mens man tar en øl og skravler, så funket dette. Lite trolig det kommer så høyt opp på listen når dørene åpner, men et enkelt spill som man enten liker eller meh.

BGG: Roll for it

Håper at dørene åpner nå, og vi kan få litt større spill opp på lista. 🙂

Comments to: De 5 mest spilte spillene i Mars

Your email address will not be published. Required fields are marked *