Så var det siste måned fra i fjor. Her kommer listen. Håper at min topp 100 kommer ila januar. Det er et par nye spill i listen, som jeg er veldig glad jeg fikk prøve. Og jeg ser frem til flere runder Stardew Valley.

Stardew Valley: The Board Game

Det fins en del coop spill som jeg liker. Dette er virkelig et jeg liker godt. Har bare spilt det 1 gang, men det var gøy. Det hjelper at jeg kan en del av historien via dataspillet, og jeg er usikker på om det hadde vært like fengende hvis jeg ikke hadde den informasjonen. Men det er spennende og gleder meg til å teste det med 3 eller 4 spillere

Cascadia

Putt et dyr på en landskaps brikke. Det er ganske enkelt og passer for de aller fleste. Det er enkelt å spille, men er ganske utfordrende uten å være vanskelig.

Unlock!: Mythic Adventures

Et escaperoom spill. Vi har prøvd flere og jeg var ikke var særlig fornøyd med at EXIT spillene kunne bare spilles en gang. Derimot Unlock som kan spilles flere ganger. Ikke av samme personer, men det kan sendes videre til andre spillere. Vi spilte et av eventyrene og det var spennende, utfordrende og historien var interessant.

Ark Nova

Jupp. Jeg liker å spille dette. Det er gøy med flere, men også gøy alene. Jeg innrømmer at dette er et spill jeg liker å sette meg ned å spille solo.

Skull

Dette har vært på listen før. Men vi mistet vår versjon så nå har vi laget et nytt. Dette er et simpelt spill om å lure hverandre og vedde hvor mange kort du tør å trekke.

Wingspan

Fugler. Fortsatt et av de peneste spillene jeg spiller. Det er veldig gøy å sette opp samlebåndet for egg og mat. Dette er et rolig og avslappende spill. Hvis du ikke spiller det hardcore og må vinne. Nope, jeg vinner ikke ofte.

Forest Shuffle

Plant trær. Det er plass til fugler og ekorn i toppen. Rundt trærne er det hjorter, villsvin harer og andre dyr. Under treet så er det insekter, sopp og andre fine ting. Som gule reptiler. Det har kommet inn i listen min over pene spill, og det er fascinerende å prøve å få dyr, fauna og insekter til å fungere sammen. Det er veldig gøy.

Take 5

Legg kort. Høyere enn de som er der. Er det sjette kortet, så må du ta de fem som ligger det. Det gir deg oksehorn. Oksehorn er ikke bra. Når du har 66 oksehorn så har du tapt. Ganske simpelt og kan spilles av alle gamle og unge.

Lost Ruins of Arnak

Bygg opp en hand med kort. Skaff runer, diamanter og blå steiner. Bruk det fornuftig og kom til toppen av pyramiden, eller stigen eller veien. Litt usikker på hva det heter, men målet er å komme lengst opp. Dette er jeg med på uansett. Så finn det frem og la oss spille

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Desember

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *