Var du her i går og så etter mandag morgen. Da må jeg si at det er i dag. La oss bare late som det er mandag.

Spill

Det var Arcon i helga og jeg koset meg. Fikk prøvd noen nye spill, og for første gang på veldig mange år så vant jeg en konkurranse. Jeg kjøpte også et par spill som jeg gleder meg til å prøve. Så, jeg vant finalen i Catan. Jeg spilte Cascadia som var veldig gøy og Boss Monster som jeg kjente til, men aldri har prøvd. Det holdt jeg på å kjøpe, så neste gang.

Jeg kjøpte Unlock!: Mythic Adventures og Chronicles of Crime: 1400 som jeg gleder meg til å prøve

Prosjekter

Jeg ommøblerer arbeidsrom. Så kanskje jeg kan få frem en del av prosjektene som ligger i esker. Må også finne en god arbeidsbenk. Og i den prosessen så finner jeg masse jeg kan kvitte meg med.

Underholdning

Diablo 4 er i hus. Det blir nok mindre tid utendørs.

Uka som kommer

Denne uken er det ikke satt av så mye. Mulig noe ttrpg. Og så er det PRIDE på lørdag. Da er jeg ute å går der. Ha en flott PRIDE måned.

Comments to: Mandag morgen Arcon

Your email address will not be published. Required fields are marked *