Yes, det var en uke som sluttet med konsert. Jeg er også blitt lokfører, eller rettere sagt, jeg bygger togbane i minecraft. Noe rollespill ble det, men lite brettspill

Spill

Vi spilte Warhammer, og første sessong er over. Den sluttet med et smell. Jeg har funnet ut at å hakke stein i minecraft er en avslappende greie, så det er naturlig at jeg rundet 100 000 vanlig stein hakket. 🙂

Prosjekter

Foundry kjører som sagt og nå ser det ut som det snart blir en runde. Jeg har selv satt opp en ny verden som jeg gleder meg til å spille i. Mitt prosjekt om å “selge 1 ting hver dag” på finn ser ut til å gå greit. Det er mye som kan selges, som bare ligger å samler støv.

Underholdning

Ja, det ble konsert. Endelig fikk jeg sett Rasfare, og det er gøy. Gleder meg masse til neste konsert allerede. Det var en one time reunion fra badnet Dritbra, og de er dritbra. Skulle gjerne ha sett dem igjen, men glad for denne muligheten

Uka som kommer

Det blir Otherworlds, kampanjen som foregår i Otherverse, og bruker threads systemet. Gleder meg til å se hvordan dette går. Håper å få inn noen brettspill og minecraft til helga også

Comments to: Mandag morgen konsert

Your email address will not be published. Required fields are marked *