En lang uke med mye rart. Det ble rollespill, og denne gangen noe helt nytt. Vi spilte minecraft og jeg har igjen blitt lurt med inn i fortnite, selv om jeg er kjempedårlig. Og ja, vi hadde en hund på besøk

Spill

Vi spilte første runde av Otherverse. Dette er historien om trådene eller threads hvis du vil. Det ligger info om det på Threads, og det er en discord kanal. Håper å få fylt inn alt i world anvil snart også. Det er et prosjekt som har vært skrevet på i mange år, og første virkelige spillsesjon gikk over all forventning. Det var gøy.

Trådene har landet i en verden der alt er drevet av diesel. De er kuttet av fra Loom og det er un-living overalt. Men hva skjedde i verden, og kan trådene løse dette problemet. Rose vet, og de sendes til noen astrals som ser ut til å være linket til problemet. Denne gangen var systemet Westward. Et steampunk western rollespill.

Prosjekter

Det er lite som skjedde med de pågående prosjektene, og det virker som alt står litt stille. Men la oss håpe at kalde dager og mye tid inne får fart på alt igjen

Underholdning

Jeg har startet på podcasten Old Gods of Appalachia. Den er fantastisk. Den er så fantastisk at Simple and Stoopid var enige om å sponse rollespillet på Kickstarter. Så da er det enda et rollespill på vei til Nørdheim

Uka som kommer

Lite er planlagt, selv om vi har mye å gjøre. Det blir warhammer. Og mulig det blir en filmaften også. Så er det jo snart halloween og en papirfylt dag i nørdheim.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen hundeliv

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *