Uken som gikk

Det ble litt Pandemic denne uken, da julegaver skulle kartlegges. En setning med to spill som ble spilt denne uken. Det gikk også noen timer med dataspill, og en runde rollespill. Slik burde alle uker være.

Spill

Pandemic ble spilt og vi klarte det ikke. Ikke i det hele tatt. Vi startet på samme måte som vi spilte Pandemic: Hot Zone, og det funket ikke i det hele tatt. Alt bare ble pandemi over hele Europa. Det ble også en haug med runder av Cartographers. Det er et av mine favorittspill for tiden. For de som ikke vet hva det er så er det et Flipp&Write. Det er som Roll&Write bare at det er kort og ikke terninger. For de som har spilt Raging Bulls og likte det, kommer mest sannsynlig til å digge dette. Jeg har tatt feil før, men tar jeg feil, så får jeg i hvert fall spilt flere ganger for å finne det ut. Dette er muligens mitt favoritt spill i 2020.

Simple and Stoopid skaffet seg Sackboy: A Big Adventure. Det er FANTASITISK gøy. Det er lenge siden noe så gøy har blitt spilt på PS’en. Dette anbefales for alle som ikke spiller Cyberpunk.

Det ble en god runde med bank opp de fattige, eller Warhammer som det også heter. Skal få skrevet en liten grei  om spillingen.

Underholdning

Simple and Stoopid så The Queen’s Gambit. Dette er kanskje den beste serien jeg har sett. Kan ikke si annet enn at dette blir standarden for serier og filmer.  

Uka som kommer

Det er jul og greier, men jeg skal nok få inn noen timer spilling uansett. Jeg tenkte kanskje å prøve Pandemic solo sammen med Lab utgaven. Gleder meg masse. Og kanskje en runde Hotseat i morgen. 

Så til alle der ute. En god jul til alle.

Comments to: Mandag morgen karttegner

Your email address will not be published. Required fields are marked *