Bare for å starte posten Føkk Israel og føkk russland #IStandWithPalestine #IStandWithUkraine

Sånn. Hva har forrige uke blitt brukt til. Litt rollespill og noe brettspill. Vi spilte Dungeon World, men det har jeg skrevet om forrige uke. Det er en veldig gøy gruppe, og nå har vi med en spiller fra London. Litt teknisk utfordring, men egentlig ikke så mye mer enn når vi spiller på Foundry.

Spill

Jeg spilte også noen runder Port Royal. Et kortspill med en genial funksjon. Ene siden av kortet er penger og andre siden er pirater og sjøfolk. Lett å ta med og lett å spille. Jeg har også laget min topp 100 liste for 2023. Den kommer ut så fort jeg klarer å skrive 100 små ting på listen. Det betyr også at jeg håper jeg kan kvitte meg med noen av de som ligger på bunn. Jeg fikk også spilt noen runde poker. Det er sjeldent.

Prosjekter

Topp 100 listen er et prosjekt. Threads er nå så langt at nå kan det leses av andre. Må passe på at det er forståelig. Har også startet på databasen som skal holde alle threads og weavers. Så jeg håper å kunne sette opp en threads hjemmeside der folk kan laste ned regler og spille. Bildet er fra prosjektet, hva har jeg gjort denne måneden. Da dette var første gang og jeg ikke hadde så mye fysisk så tok jeg med terningene.

Underholdning

Monopol, men nå med Zombier. Hva kan gå galt med zombier? Ganske mye, men dette var kjempegøy. No rolls barred

Uken som kommer

Det blir warhammer på tirsdag. Det ser ut til å bli Anachrony på en pøbb på onsdag, og stor sjanse for konsert på fredag. Kanskje litt miniatyr bygging på lørdag

Comments to: Mandag morgen scrum

Your email address will not be published. Required fields are marked *