Det er blitt spilt en del spill i April også. Mange gamle kjente spill. Spill som mest sannsynlig ikke forsvinner fra hylla, men det er også kommet noen nye godbiter. Skal du bare kjøpe et spill i år, som er gøy overalt, så sjekk ut Tinderblox. Det er kjempegøy. Skull kom ikke på listen denne gangen, og det er litt rart.

Tinderblox

Bygg et bål. Jupp, bygg et bål. Men husk at du må bygge det med pinsett, og ofte med feil hånd. Anbefales ikke på tog. Dette er nå det mest spilte spillet i Nørdheim. Det tar 1 minutt å sette opp, og tar alt fra 1 minutt til 20 minutter å spille.

Timeline Brittish history

Når sluttet England med 12 pence i en shilling og 20 shilling i et pund. Mye mye seinere enn jeg trodde. Gøy måte å lære historie, og kan blandes med andre spill i samme serie.

Scythe

Denne gangen fikk de eldste kidsa mulighet å utfordre seg selv. Det var gøy å se de spille. De er veldig dyktige, og jeg vinner sjeldent.

The Mind Extreme

Legg kort i riktig rekkefølge. Fra 1 til 50 og fra 50 til 1. Og har jeg nevnt at du ikke kan si hvilke kort du har. Og noen ganger får du ikke se kortene de andre legger ned. Mwahahahahaha. Men det funker og er veldig gøy

Exploding Kittens

Å sprenge kattunger blir aldri gammelt. Dette spillet kommer alltid på bordet når vi trenger noe raskt å spille

The Mind

Enklere enn Extreme. Legg fra 1 til 100, men du får ikke snakke om kortene dine. Husk å bruke kastestjerne.

King of Tokyo

Yatzi kan være gøy, i hvert fall hvis du er et monster som skal slå andre monstre.

Fluxx – Monty Python

Jeg anbefaler alle å prøve Fluxx. Og så finne sin favoritt. Monty Python var gøy, men ikke favoritt. Men den blir nok spilt hvis det er Monty Python fans som vil.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 8 April

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *