Og en liten liste med annet som ble spilt

The Mind

Hvordan forklare dette? Jeg anbefaler å se noen spille det eller å kjøpe det selv. Jepp, kjøp det.

Men her er en enkel forklaring: Det er en bunke kort fra 1 til 100. Det deles ut et antall iht hvilken level du er på. Man starter på level 1.

Og så skal man legge kortene på bordet i stigende rekkefølge. Det er alt. Enkelt og greit. Bare husk at du ikke kan snakke om kortet du har på handa. Så ingen vet hva de andre har. Fortsatt like enkelt? Men det funker. Og det funker veldig bra.

Og så hvis man er i knipe kan man bruke kastestjerne. ????

Fluxx – Cthulhu

Liker du spill der reglene forandrer seg hele tiden? Da er Fluxx spillet for deg. Og at det også er en lore vi liker, så er dette et gøy spill. Det fins mange forskjellige Fluxx der ute, så fin din ost, og prøv det ut.

Skull(Hodeskalle, Mincraftjord og Ninja)

Dette spillet forsvinner ikke. Vi har tegnet våre egne brikker og vi blir aldri lei. Dette er et enkelt spill å dra frem når man kjeder seg i 5 minutter.

Scythe

Flytt en dings, gjør en greie eller to. Og så er det neste person. Hvis man ønsker å prøve area control spill, så er dette en anbefaling. Det er også workerplacement og litt krig. Det er enkelt å komme seg inn i, men vanskelig å mestre. Jeg har lånt dette av en venn, så teknisk sett så burde det ikke være på listen, men det er for bra til ikke å være her.

Sleeping Gods

Har du prøvd Choose your own adventures? Har du spilt skatten i monsterborgen da du var liten. Liker du klikk og les spill på pc. Er du glad i å bli underholdt. Dette er et spill som tar deg med på en fantastisk reise. Jeg har spilt en gang som endte i døden. Og er nå inne i en ny runde. Dette kan spilles med kids som jeg gjør nå, men da burde kidsa ha spilt noen litt tyngre spill før. Men dette har et eget «save» kapitel som gjør at man kan pakke vekk spillet og det er enkelt å sette opp igjen. Dette er mitt favorittspill for tiden.

BGG: The MindFluxx: CthulhuSkullScytheSleeping Gods

Men vi spilte også disse spillene. Og hvis det blir like mye i August også, så blir det kanskje en top 10 liste snart.

Exploding Kittens, Kill Doctor Lucky, Cupcake Acadamy, Galaxy Trucker, Onitama(lego), Hey, Thats my fish, Bärenpark, Deckscape – Test Time, Dixit, Uno, We Didn’t Playtest This at All, Lord of the fries

Comments to: Topp 5 spill i Juli

Your email address will not be published. Required fields are marked *