Ok. Det ble lang påskeferie så jeg glemte alt, men her kommer en mandag morgen onsdag

The Hive

Da ble første Nørdheim avholdt etter pandemien. Det ble en liten samling som holdt på med miniatyrer. Det var en lærerik dag. Jeg lærte mye om maling og hvordan bruke lim med maling.

Spill

Vi har spilt noen av våre nye brettspill. Monty Python Fluxx og Timeline: British history. Vi fikk også en runde Warhammer. Som jeg så klart ikke har skrevet om ennå. Aaaarg så mye som skal gjøres

Prosjekter

3D printeren har slått seg vrang. Men fikk et tips av en venn som kanskje vil fungere. Håper å få testet det i helga. Det er dumt å ha for mange prosjekter, og i hvert fall hvis de ikke fungerer. Otherverse eller Threads eller hva tittelen blir har kommet et stykke i påska. Tenkte å teste å lage karakterer og en liten spilltest snart. Og den printede verden tar form. Fikk masse tips til Threads på Nørdheim, så nå gleder jeg med til å jobbe videre med den.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett masse filmer og serier, men har de skrevet noe. Neida, de er late. AAAAAAAArg. Mulig helga kan brukes til dette.

Uka som kommer

Nå er vi halvveis allerede, men det ble Dungeon World, og jeg har ikke skrevet noe. Og helga kommer fort som søren, så minecraft og kanskje noen runder brettspill står på lista.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen påskeonsdag

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *