Jepp. Det har vært noen fine dager. Mye av det som har ligget i listen over MÅ GJØRES er nå gjort. Vi har fått opp de fleste sidene(alle bortsett fra 1 som vi måtte ta ned igjen) og vi har startet opp mincraftserveren igjen. Også Foundry har fått en oppgradering og sikkerhets sjekk, og er nå klar for online spilling.

Vi har også kjøpt første add-on til Foundry, og den installerte seg enkelt og greit. Så nå blir det Warhammer: The Enemy Within Kampanjen online. Må bare sette opp gruppe, dag og smøring til spilleder.

Hvilke sider er oppe spør du?

Children of Übersreik

En warhammer kampanje der gruppen starter som barn

Porten til Nørdheim og Hivehub

Dette er selve inngangen. Der ligger alt du trenger av informasjon. Hva som er oppdatert, hva som skjer og annet gøy man kan gjøre

Nørdheimsamfunnet

Vi slettet clouden og forum og flyttet alt til en wordpress side. Der kan man diskutere, oppdage og hjelpe andre med hobyer og nørding de skulle trenge.

Hotseat

Dette er siden som man trenger å følge hvis man skal spille på Foundry. Men det er ikke alt. Det er hjelpemidler og informasjon om hvordan være spillleder og spiller. Det er også råd, tips og annet som kommer godt med når man spiller rollespill.

Comments to: Digg med ferie. Da får man gjort ting

Your email address will not be published. Required fields are marked *