Som sikkert alle skjønner så er det mye å gjøre. Og jeg syns det er dumt at jeg ikke rekker disse oppdateringene. Men her kommer siste uke og litt av denne også. Håper alle har fått spilt noe.

Spill

Morsomt hvor mange spill man klarer hvis man ønsker. Og siste 14 dager har vært bedre enn på lenge. Så her kommer en haug. Flere kommer også på Topp 9 Oktober. Topp 9 September kommer i dag, så det blir gøy å se om hva som er nytt denne måneden.

Heat: Pedal to the Metal

Jupp, jeg liker race games. Jeg har tidligere spilt Flamme Rouge, og det er gøy. Men Heat er veldig veldig gøy. Det er veldig enkelt å spille, men følger man ikke med så har man kjørt ut av banen. Det kommer nok til å bli en god del runder med dette

Tinderblox

Vi har hatt dette før, men hadde et uhell med en av delene som ble ødelagt. Når jeg nå fant det igjen i butikken, så var det ikke vanskelig valg. Så nå har jeg nesten 2 stk. hehe. Bygg bål, det er gøy

Kluster

Magneter og lisser. Jeg kan ikke forklare hvorfor dette er så gøy, men det er anbefalt. Bare kjøp det og test. Det er noe av det morsomste jeg har funnet i 2023

5 Second Rule

Aldri prøvd før. Det er ganske stressende. Jeg likte det, men jeg tror at det kun kan spilles i små mengder. For det var stress. Men tittel sier vel alt. Du har kun 5 sekunder på å gi 3 svar om et emne. Feks Nevn 3 ting fra Miracle Workers, og en tidtaker som lager masse lyd.

HINT

Enkelt mime, tegne snakke spill. Litt som Alias. Men det var morsomt å kunne velge emne og hvordan man ville fremføre det. Gir litt mer muligheter

Take 5

eller 6 Nimmt som det også heter er et morsomt kortspill. Raskt, så det passer hvis du trenger noe å spille mens du venter på mat eller et annet stort spill som settes opp.

Wavelength

Ok, har du ikke spilt dette så kan jeg faktisk ikke anbefale det nok. Prøv det. Bare spill det.

Vi spilte også Symbaroum. Vi kommer nærmere skinn tyven. Dette er et murder mystery. Og vi fikk også spilt Dungeon World. Vi har rotet oss langt inn i en stor krig, men vi har flott musikk og fantastiske frisyrer.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett siste sessong av Miracle Workers og Noen episoder av What we do in the shadows siste sessong. Det er kjempegøy.

Prosjekter

Jeg har sortert en haug med miniatyrer. Nå er det bare å bygge opp eventyr som bygger på dem. Det er mye gobliner og skjeletter. Veldig bra.

Jeg har også tenkt å teste å lage en GM screen av en slik fra IKEA

LINK: https://www.ikea.com/no/no/p/oevning-skrivebordavdeler-med-rom-00552015/

Uka som kommer

Sålenge uka snart er over så må jeg si at den var gøy. Det er noen dager igjen og en helg. Det blir bursdag og spilling. Data eller brettspill er usikkert, men noe blir det. Sikkert Minecraft på serveren vår.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen torsdag

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *