Uken som gikk

Når et brettspill blir inspirasjonen til renovasjon. Jupp, det ble en fuktig mandag, da badet plutselig lakk. Så da var det bare å gjøre det riktige. Vi må pusse opp badet og fargene ble valgt etter brettspillet vi spilte, så nå blir det Sleeping Gods farger på badet. Noen som pusser opp annerledes?

Spill

Vi har startet opp Sleeping Gods kampanjen. Dette er gøy. Det gir masse muligheter, og masse info, men vi bruker mest tid på å se på kartet og diskutere over hva som skjer. Dette er gøy.

Prosjekter

Vet ikke om det er et prosjekt, men badet må fikses etter vannlekkasje. Så nå blir fargene iht Sleeping Gods. Og jeg har nå en kobling som lar meg bytte tastatur mellom 2 maskiner.

Underholdning

Simple and Stoopid har startet på Red Dwarf serien på nytt. Prøver å plukke vekk litt problematisk humor fra 80-tallet, men det meste er greit og gøy. Vi håper det holder seg slik gjennom alle sesongene.

Uka som kommer

Denne uken blir knusing av bad, hylling av heltene av Universet(Starfinder) og kanskje litt brettspill. Komme oss videre i Sleeping Gods for eksempel.

Comments to: Mandag morgen katastrofe

Your email address will not be published. Required fields are marked *