Det var en uke med mye rart. Vi spilte en fantastisk sesjon med cthulhu. Jeg døde, noe jeg har savnet lenge. Det var også en runde Warhammer. Gruppen kom seg nesten gjennom hele If Looks Could Kill. Nå får vi se hva veien vidre bringer, og jeg har noen morsomme ideer. Et nytt brettspillprosjekt, en ny server, et film og podcast prosjekt og 6 år sammen med Zeroplex.

Jepp, 6 år med den fantastiske Zeroplex

The Hive

Hivehub ligger her fortsatt, men ny server er oppe. Der er det mye som må gjøres. Har startet med Hiveworld siden. En oversikt over hele samfunnet. Hotseat, scoreboard, dmtools og en side for Simple and Stoopid er på vei opp. Når jeg har litt bedre oversikt så flyttes først fylleangst Records.

Så Hivehub, Hivecloud og Nørdheim blir ikke flyttet ennå, men vi håper å fikse lisens etter hvert, men det virker som å flytte er best. Litt skranglete på QNAP’en, men det ordner seg nok 

Spill

Vi spilte som sagt en morsom runde  cthulhu i den første Hotseat testen. Det virker som det står flere horror spill på trappen. Vet ikke om det går, men kanskje det blir en ny runde på onsdag. Jeg har plukket frem Mouse Guard, men vet ikke om jeg rekker å lese ferdig alt. Et nytt prosjekt om et litt større brettspill har også blitt diskutert. Kan ikke si så mye ennå, men skal få laget et eventyr på Hivecloud, når vi har noe å komme med. Gleder meg.

Prosjekter

Raspberry’en er oppe å kjører. Tenker at den skal bli en slags in-house server som kan brukes til rollespill info eller noe. Litt usikker. Vi har begynt å se på 18mm figurer til å spille med, men også meeples  med utskiftbart utstyr. 18 mm dungeon og battleboard er litt mer håndterlig. Men det blir nok ikke med det første

Underholdning

Jeg er på (lyd)bok 3 i Hollows serien av Kim Harrison, Every Which way but dead. Det er en spennende og interessant verden. Det er også kommet opp et film prosjekt som jeg gleder meg til å finne ut mer av. Først av alt så legger vi ut hva vi ser på Nørdheim, og så vil vi fortelle hva som skjer videre etter hvert. Men filmen så langt har vært: Chasing Amy og The Lost Boys.

Uka som kommer

Dette blir en lang uke. Først er det Starfinder. Så er det mulig det blir en runde hotseat, vi får se. Så er det Nårsk Råkk aften på Brewgata. Og så blir det helt sikkert fireball island og ping pong konkurranse. Hva mer trenger man egentlig?

Comments to: Mandag morgen jubileum

Your email address will not be published. Required fields are marked *