Så var Mai ferdig og det ble jo noen spill. Men aldri så mang man skulle ønske. Så denne gangen så er det 5 spill, men legger til en ekstra da vi klarte det på vanskelig nivå.

Bärenpark

Dette er et av de siste innkjøpene våre. Det har vært på listen i lang lang tid, men det ble aldri kjøpt inn. Så da var det på tide å bare kjøpe det, og det er morsomt. Raskt, enkelt og moro for alle, uansett alder.

BGG: Bärenpark

Exploding Kittens

Og hva er vel dagen uten at noen katter sprenger? Den er kjedelig. Vi har hatt noen av de morsomste runder Exploding Kittens i Mai. Har sjeldent ledd så mye, og dette syns også kids at er kjempemorro

BGG: Exploding Kittens

Skull

Hodeskalle, Mincraftjord og Ninja er fortsatt på listen. At et så enkelt spill, som vi selv har tegnet har vært så populært hadde jeg ingen tro på. Men når det er sagt, så får vi se om det fortsetter i Juni. Tror noen er lei av det. ????

BGG: Skull

Hey, Thats my fish!

Hva er vel listen uten noen pingviner? De er her, og vil ikke gi slipp. Dette spillet har vært med oss i mange år, og vi blir ikke lei. Vi spiller nå med random brett og ikke fast oppsett, men det er alt vi har endret. Et enkelt spill å ha i veska og dra frem på kafe. Gjett hva jeg skal i helga.

BGG: Hey, That’s my fish!

Fireball Island

Helikopter, lava, slanger og bier. Hva annet kan man ønske seg. Vi spiller Fireball Island med tilleggsgreier. De trengs ikke, men det er gøy når hele brettet er fult av kaos. Og peke på den som dultet i bordet og raste alt sammen. ????

BGG: Fireball Island, Bier, Slanger

Epic Zombies

Vi klarte vant en runde. Det veldig gøy når vi klarer det, og denne gangen så var kidsa de som styrte alt. Det var en fantastisk runde.

BGG: Epic Zombies

Comments to: Topp 5 Brettspill Mai

Your email address will not be published. Required fields are marked *