Gods jul til alle og enhver. Det har vært en morsom uke, hvis man liker å handle. Handle masse. Det gjør ikke jeg, men det må gjøres. Det ble spilt noen spill. Mye sjakk faktisk. Vi spiller på BGA, og det er en flott måte å få spilt litt hvis man plutselig ønsker å spille noe.

Spill

Vi spilte Sherlock Holmes på juleaften. Jeg har spilt Terraforming Mars Ares Expedition, og noen runder sjakk. Skal se om jeg får ordnet noe i romjula, men hvem vet når alle er borte

Prosjekter

Jeg tenker å sette opp en liste over prosjekter i romjula for å få en oversikt. Jeg har også startet å logge alle ttrpg på RPGG, så da får jeg oversikten snart. Gleder meg

Underholdning

Simple and Stoopid har sett litt film og serier, men ikke noe vi vil anbefale. Så da får vi vente. Jeg har også, som bildet viser, en plan for hva som skal skje på nyttårsaften. Det kan bli veldig gøy.

Uka som kommer

Det er snart nyttårsaften. Så jobbing, mulig noe spilling i morgen, og så er det bare å vente på 2023. God jul og godt nytt år

Comments to: Mandag morgen god jul

Your email address will not be published. Required fields are marked *