Uken som gikk

Det er fortsatt varmt og sommerferien er ikke over for mange. Det og disse koronatider fører til mindre spilling dessverre.  Så da bruker man tiden til å rydde opp i alt det man burde ha gjort for lenge siden. Og slik var nok uka som gikk også.


The Brain

Vi har snakket sammen og det beste og mest effektive for Hivehub, er at vi flyter den til en større server. Så vi ser på Hertzner for å sette opp en dedikert server. Vi håper dette kan gjøres ila uka som kommer, men vi får se. Uansett så er dette sertifikat problemet så stort at vi må fikse det fort.

Hivehub

Det er ikke mye trafikk for tiden, men det håper vi øker når ferie er over og vi har fikset hjernen. Info om MIR(minecraft serveren) er i forumet, men det er nok alt som skjer der for tiden.

Hivecloud

Vi blir hele tiden flere. Dog ikke så mange nye prosjekter. Men noen går fremover, litt etter litt. Det er nå 9 pågående prosjekter. Alt fra brettspill til podcast. Det skal være noe for enhver. Og det kommer mest sannsynlig et par denne uken. Så langt jeg vet

Brettspill

Lite brettspill siste uke dessverre. Har derimot kjøpt noen meeples, og annet til å lage brettspill. Og nå kommer også de fine fine fine brikkene til Quaks. ????

Rollespill

Ingen rollespill ble det heller, men i morgen er det klart for Starfinder igjen. Har startet å lage permer til alle gruppene. Håper de kan brukes. Første test blir i morgen. 

Dataspill

Denne uken har jeg testet Through the ages og jeg må nok si at jeg er hektet. Dette er et fantastisk lite spill i Civilization stilen. Jeg spiller fortsatt litt Hearthstone, dog ikke så mye i disse dager. 

Uka som kommer

Hva skjer denne uken? Tirsdag blir det Starfinder. Noe som jeg gleder meg masse til. I helga så tenkte jeg å ha en brettspill/rollespill greie for kidsa. Og såklart med spilling av Fireball Island.

Comments to: Mandag morgen blues

Your email address will not be published. Required fields are marked *