Jupp, det har jo vært påske så da måtte man jo på påsketur. Det gikk til Telemark. Og med påske så skal det jo snø. Takk for det.

Spill

Det ble ikke så mye brettspill som jeg håpet, men det ble noen runder Port Royal. Vi spilte også en del minecraft på MIR serveren. Og nå som 1.20 versjonen av minecraft kommer så tenker vi kanskje å starte en ny sesong. Dette blir gøy.

Prosjekter

Jeg har funnet frem Raspberry, så nå må jeg bare finne noe å gjøre med den. Jeg skriver noen programmer til Otherverse så nå får vi se hva som skjer. På tide med mer Threads. Jeg har også funnet ut at jeg må gjøre et veldig stort prosjekt som er skummelt. Sier ifra når det er klart, men det er ganske langt på vei

Underholdning

Vi ser på JoJo. Konseptet at alle heter noe fra kjente band er morsomt, og en ide jeg har tygd på før. Men dette har nå ledet meg til en ide om å bruke vinyl/CD som små rollespill eventyr. Jeg har kun rablet ned de første tankene, men skal se om det lar seg gjøre. Navn på album, navn på band, navn på medlemmer, navn på sanger osv. Og bruke Art’en fra albumet.

Uken som kommer

Warhammer og mye jobbing er planen. Håper på en runde Terraforming Mars eller to. Så vil du være med så si ifra. Til vi sees på en pøbb et-eller-annet sted. Eller her om 1 uke.

Comments to: Mandag morgen Telemark

Your email address will not be published. Required fields are marked *