Det kom et par nye spill på listen denne gangen. Og mye har med at det har vært Arcon så jeg fikk testet noe nytt. Jeg kan også skryte av at jeg vant CATAN turneringen. Alle overskrifter er også linker til spillene hvis noen lurer

Cascadia

Et av flere nye spill på listen denne måneden. Det er et spill om å legge brikker/habitater og sette dyr oppå. Som feks fisk og ørner. Det er kjempegøy, og falt i smak hos den minste kidden også. Dette må jeg prøve igjen.

Sleeping Gods

Vi har startet opp en ny kampanje. Denne gangen er vi 3 stk, og vi har reist litt på oppdagelsestur. Så vi håper å finne nye ting. Gleder meg til å se hvor vi havner


Port Royal

Dette ble raskt en favoritt. Jeg syns ideen med at en side av kort er penger og andre siden er sjøfarere, båter og skatter osv. Det er et raskt kortspill som får plass i veska


Lost Ruins of Arnak

Dette får jeg ikke spilt nok, og nå har en venn kjøpt det så da blir det nok flere runder. Det er ganske enkelt. Samle artefakter, diamanter og mynter og prøv å få dine brikker nærmest ruinene på Arnak.


Bezzerwizzer Timeline

Vi har spilt mye timelines her. Men dette var første gang vi testet Bezzerwizzer. Det er gøy for de som liker litt mer konkurranse, der man kan få poeng ved å gjette om motstandere legger kortene feil. Det er litt mer knuffing, men ganske gøy.


Boss Monster: The Dungeon Building Card Game

Vær en boss i en dungeon og lur eventyrere inn i fellene dine. Det er et kortstokk bygge spill. Jeg håper å få testet dette mer, for det var gøy


Nidavellir

Jeg liker dette aksjonspillet. Det er ganske enkelt å spille og tar ikke lang tid. Betal dverger i en bar for å grave inn i fjellene etter gull.


CATAN

Hva vil du vite? Har du ikke prøvd det så si ifra, for da skal vi spille det så fort som mulig.


Onirim

Dette 1 til 2 spiller kabalspillet er en gåte som er gøy å løse. Nå har vi klart første nivå en del ganger, så vi skal til del 2. Det har visst magiske formler og n måte for å åpne drømmedørene. Vil du ha et solospill eller et samarbeidspill for 2 stk, så er dette anbefalt. Veldig gøyComments to: Topp 9 brettspill -Juni 2023

Your email address will not be published. Required fields are marked *