Lang uke. Det ble noen runder med brettspill og et nytt rollespill. Dessverre så utgikk Starfinder. Må skrive litt på historien slik at den ikke slutter av til sommeren 2021. Men det ble en runde hotseat. Det ble Threads og Mouse Guard. Håper å få skrevet mer om det.

The Hive

Hive har vokst. Vi prøver å få opp flere sider og info. Hvis noen vil jobbe med HTML, CSS og Javascript. Eller annet. Så si ifra, og dere skal få tilganger og opplæring hvis det er ønsket. Men uansett. De nye sidene er

Hiveworld

Dette er en forside til alt. Her tenkte vi å fylle ut masse linker til alt som henger sammen

Hotseat

Dette er siden som håndterer hotseat spillingene.

Threads

Dette er en side som samler opp karakterene i Threads. Info, beskrivelse og system kommer her.

Eksisterende sider er:

Hivehub.no

Dette er bindeleddet i hele hive. Her kommer info om alt som skjer. Det har et forum for diskusjoner og linker.

Hivecloud

Dette er nextcloud for adventures/prosjekter. Har litt problemer med https greiene, men jeg kan hjelpe til inntil dette er oppe å kjører riktig.

Spill

Vi har spillt Galaxy Trucker. Det er fortsatt fantastisk. Første runde, eller egentlig andre runde da vi spilte Threads online for en stund siden, av Threads ble spillt. Gjennomgang av hub’en der karakterene holder til, og en oppkobling til Mouse Guard. Og der ble «Grain Peddler» spillt. Skal skrive mer om dette også. Vi har også spilt worm/snake på RaspBerry’en og ping pong i full blåst, mens vi kastet kastanjer på hverandre. Kanskje ikke en OL gren, men gøy. (Og innimellom, litt vondt).

Har satt meg inn i rollespillet Traveller. Det virker ganske gøy, i hvert fall karater bygging. Kanskje dette blir en hotseat fra meg.

Prosjekter

Holder på med HTML for alle de nye sidene. Dette burde kanskje være et adventure på Hivecloud, men så langt har jeg ikke tenkt. Si ifra hvis noen vil hjelpe til

Underholdning

Simple and Stoopid ser film, og denne gangen var det Parasite, og god ide, men det virker ikke som den var helt for oss. Mulig vi har litt andre meninger om ting. Vi følte litt på et par av fremstillingene, men som sagt det kan være kun oss. Grei film, kult konsept.

Uka som kommer

Da dette blir skrevet på tirsdag og ikke mandag, så vet jeg nå at Warhammer utgår. Dessverre, men da blir kvelden brukt til å klargjøre til neste gang.

Det hviskes om at det blir en hotseat denne uken. Og på lørdag er det tegneseriegreie på Deichmanske.

Setter av mye tid for å lære/utvikle mine HTML kunnskaper.

God spilling

Comments to: Mandag morgen ping pong kastanje konkurranse

Your email address will not be published. Required fields are marked *