Uka som gikk

Det har blitt gjort mye sist uke når det kommer til Hive. Vi har hatt problemer med sertifikater, men nå er alt blitt flyttet. Det nye oppsettet er

The Hive

Hivehub

Da er Hivehub blitt riktig Hivehub. Det er portalen inn til alle andre sider. Et møtested og et kryss for eventyrere som ønsker å utforske Hive. Å muligens lære noe og bidra til at samfunnet utvikler seg

https://hivehub.no/

Under Hivehub så fins det masse sider

Hivechat

Vi har satt opp en chatserver, som både er kryptert og flott. Ønsker du å koble deg opp, så kontakt oss. Vi skal hjelpe til med dette. Men kort forklart: Bruk chat-client Element og legg inn vår chatserver.

Hivecloud

Da er også denne oppe. Dette er plassen for prosjekter også kalt eventyr. Som nevnt tidligere så bruker vi Gamify som fremdriftsmåte. Logg deg inn, start et nytt adventure eller hjelp andre. Si ifra så får du hjelp. Det er jo grunntanken til The Hive, å hjelpe hverandre.

http://cloud.hivehub.no/

Hiveforum

Vi flyttet forumet fra forrige Hivehub. Dette forumet er mer stabilt og enklere å vedlikeholde. Dette er stedet å diskutere alt om The Hive, men også alt annet du ønsker. Det skal være et trygt sted for alle.

http://forum.hivehub.no/

Tales from the Hive

Da var det gjort. Tidligere så var dette Hivehub, men har nå fått sin faste plass som Hiveblog, eller Tales from the Hive som den nå heter.

Her skrives historier fra rollespill, brettspill og alle andre spill. Hvis noe skjer, skal det være rollespilldag eller Nørdheim dag, så kommer det nyheter her. Og så denne posten da, hva jeg(Kryogen) har surret med siste uke

http://tales.hivehub.no/

Spill

Da vi har gjort mye denne uka så ble det tid til litt Quacks, og vi spilte warhammer. Håper å legge ut en oppsummering ila dagen.

Prosjekter

Vi har hatt en laser stående i en krok en stund, men nå er den funnet frem. Den står klar på arbeidsbord som har fått hjul. Nå er det lasertid. Prøver å kutte noe først tenker jeg, men skal snakke med en som kan slikt først. ????

Underholdning

Simple and Stoopid har sett film igjen. Vi så A league of their own. Og så har vi startet på umbrella academy. Jeg trodde det var en serie for barn. SÅÅÅÅÅ feil kan jeg ta.

Uka som kommer

Det blir Starfinder og masse jobbing på Hive. Det kommer folk inn, og vi håper at du har lyst til å være med.

OG kanskje mest av alt.

All hyllest til Daniel som har satt opp server og ordnet med dette. Han har gjort en fantastisk jobb.

Comments to: Mandag morgen edderkopp

Your email address will not be published. Required fields are marked *