Da har Hive startet å bre seg utover. Nå begynner det å bli mange deler, så det var på tide med en paraply.

Hiveworld

Dette er nå toppen. Alt til hive kommer under denne. Denne er under stadig endring for å få alt på plass, og for å legge til nye deler av universet/samfunnet. Har du noe du ønsker å føre inn så si ifra. Logg deg gjerne inn i Hivecloud for å lage eventyr hvis du trenger. Uansett, bare si ifra til oss, så skal vi ordne ting. De som ønsker å jobbe med å bygge opp samfunnet er hjertelig velkommen. Kan du ikke HTML, så skal du kunne lære det.

To nye sider som jobbes med er 

Hotseat

Vi har startet med hotseat. Det har til nå vært 2 spillinger, og det er noen nye på gang. Selv har jeg startet å se på Traveller og Over the Edge. Men når det er sagt så har jeg også noen Warhammer og Pathfinder eventyr som muligens kan fungere som hotseat

Threads

Da har vi også spillt en runde Threads. Dette er faktisk andre gang, men denne gangen ble karakterer delt ut, og karakterene er tildelt sin egen HUB. På Threads siden så skal jeg fylle ut med karakterer, system, og alt annet som jeg har lyst til å dele.

Ønsker du å bidra

Det er flere sider som er under konstruksjon, og har du noe å bidra med, som feks rollespill, musikk, råd, info, tegninger. Egentlig alt som kan hjelpe nye og gamle GM’er. Alt har sin nytte, men du er ikke nødt til å bruke alt selv.

Comments to: The hive is growing

Your email address will not be published. Required fields are marked *