Hvor er James Gardiner? Jeg trenger å få tilbake regnskapsbøkene mine før Mafian finner ut at jeg har skummet litt penger. Og nå har jeg ikke beviser på at jeg er uskyldig. Jeg har maset og maset på Rose. Kan hun ikke bare åpne døra?

Se der ja, Rose har tatt til fornuften og åpner døra, men hva pokker gjør snuten her? Dette kan bli vanskelig.

Døra åpnes og inne på gulvet ligger James død.

Oi sann, har mafian allerede vært her? Er de der inne? La snuten og Rose gå inn først. Rart hvor beskyttende snuten er. Se der ja, nå er de ikke opptatt av meg. Huff, jeg liker ikke døde folk, men heller dem enn meg. Oi, Rose har funnet lappen min, bare lat som alt er normalt. Finn de bøkene. Ikke på pulten, ikke ved senga, ikke i skapet.

Ok, jeg skal snakke litt med snuten, han har et ark med noe på Gresk. Snakk med bokhandleren. Oi, det er kniven jeg skaffet for James. Hvor er den andre og hvor er mine bøker?

Den rare statuen i skapet, gjør rare ting i hodet  mitt. Husk å ta med den, sikkert verdt noe.

Se der ja, i bokhylla. Ser ut til å være et hemmelig rom. Rose åpner det, og der er bøkene mine. Og annet tull på Gresk. Rose nekter å gi meg bøkene.

De gikk ut på gangen. Både snuten og Rose. Skal jeg ta denne kniven og pyntegjenstanden og stikke?

Hva er det for en gurglelyd?

Shit, den døde reiser seg, og går etter snuten.

Rose springer, den døde springer etter henne. Jeg får springe etter for å få bøkene. Snuten skyter. Rose springer. Ok, la meg slå den greia med kniven og springe forbi etter Rose.

Jeg traff.

Den slår

Comments to: The Life and death of Theodore Sharpe

Your email address will not be published. Required fields are marked *