Hehe, så strengt og stivt skal det ikke være. Vi starter nå opp med et prosjekt som heter Hotseat-GM eller bare hotseat som jeg kaller det for tiden. Det skal være en enkel måte å introdusere nye folk til rollespillverden og det skal være et springbrett for spillere som ønsker å teste det å være GM i trygge omgivelser.

Dette er et lavterskel prosjekt, der alle skal få hjelp til å spille og å være spilleder. Vi har laget et lite dokument som beskriver tenken, men det er mer som må gjøres. 

Planen er at istedenfor å alltid plukke frem et fantastisk brettspill, så skal man kunne si. Hei, nå har vi noen timer så vil dere spille et eventyr?

Så har du lyst til å teste rollespill uten å kaste bort timer og dager, men bruke noen timer av livet ditt mens du koser deg med venner, så kan dette være en mulighet.

Si ifra så er vi her for å introdusere deg til en fantastisk hobby, og er du allerede spiller så legger vi opp til at du kan prøve det å være spilleder.

Og alle dere siste, dere som har brukt mye av livet deres til å skrive verdner, regler, systemer og historier som samler støv i en skuff eller en harddisk som ikke lenger er koblet til. Eller spille et ferdigskrevet eventyr, osv. Kun med interessen av å ha det gøy og kanskje få flere inn i hobyen(Det er ikke hobby, det er en jobb. hehe)

Håper du vil prøve. Vi er her

Sjekk ut Hotseat dokumentet eller log deg inn på Hivecloud eller spør her på forum eller hvor du vil. 🙂

Comments to: Hotseat. The begining

Your email address will not be published. Required fields are marked *