Übersreik, byen med 1000 måter å dø på

Gruppen gjorde seg ferdig med morderne i møllebyen. De oppførte seg flott og lot alle bli igjen å drive mølla videre. Var det noen tanker om Blackmail her? Eller var de bare snille?

Gruppen fikk en medling fra Voldoma om å møte dem utenfor Übersreik. Gruppen reiste, det gamle spøkelset Yazeran kom og gikk uten at noen la noe særlig merke til det. Kaste fireball var det gruppen trodde var svaret på gåten?

Utenfor Übersreik treffer de Voldoma, Yazeran, Jean-Louis Dintrans fra La Maisontall og battlewizard Gerthrude Falk som er barnebarnet til Falka. De forklarer gruppen at steinene må ødelegges, men gruppen er nå et mål for alle chaosfølgere og derfor et problem. De blir enige om av Voldoma drar til Moot for det er mulig det er noe informasjon der. Jean og Yazeran tar med seg stinene til LA Maisontall. Og gruppen får huset til Gerthrude som er på vei til Altdorf.

Gruppen sier ja med en gang, for de vil ikke ha chaos i seg! De gjennomfører et renselsesritual og drar til Übersreik

Det er en fantastisk by, stor og vakker, host host, hehe.

De finner huset og gjør seg klar til bylivet.

Det er mulig de kjenner noen i Übersreik slik at de kan skaffe seg noe de virkelig vil ha til 25% avslag.

Comments to: Übersreik, byen med 1000 måter å dø på

Your email address will not be published. Required fields are marked *