Litt spill har vi tid til. Og denne gangen er det X-Odus som testes ut. Dette spillet har vi vist om en stund, og Nørdheim var med på å beta teste spillet. Det ble lagt ut på Kickstarter og ble mottatt med stor glede. Og nå som jeg har mottatt den ferdige versjonen så var det på tide å spille.

Det første jeg må si er at spillet er pent. Alle brikkene og delene passer veldig bra. Og kanskje det jeg liker best; Det passer veldig bra når det legges sammen. Jeg virkelig liker spill som pakkes sammen perfekt, og dette er et av de.

Dette er et samarbeidspill som er veldig vanskelig og veldig gøy.

Det tar tid å spille, men det var ingen dødtid. Vi måtte hele tiden følge med. Og det var mye diskusjoner om beste alternativer. Som dere ser på bildet så gikk det ikke helt etter planen vår. Vi skal bli bedre neste gang.

Vi anbefaler dette spillet, men husk at vi kjenner folka bak det så se andre anmeldelser før dere tar et valg.

Hive

Linker

Boredgameink.com

Sjekk ut Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rOcdZ3jE79c

Boardgamegeek

Comments to: X-ODUS, a race into space

Your email address will not be published. Required fields are marked *